Η The Body Shop και η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για Θέματα Νεολαίας συνεργάζονται στην παγκόσμια εκστρατεία Be Seen Be Heard υπέρ της διευρυμένης παρουσίας των νέων ανθρώπων στα κοινά. Στην Ελλάδα η εταιρεία συνεργάζεται με την ActionAid για την προώθηση της συμμετοχής των νέων στα κοινά, με τη χάραξη πολιτικών σε τοπικό, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο.

Η εκστρατεία, που ξεκίνησε στις 12 Μαΐου και θα διαρκέσει ως τα μέσα του 2025, θα λάβει χώρα σε περισσότερες από 75 χώρες και στις 6 ηπείρους. Οι πελάτες της The Body Shop μπορούν να υπογράψουν τη σχετική έκκληση είτε online είτε στα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, όπου μπορούν επίσης να βρουν μια πάνινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων, που σχεδιάστηκε ειδικά για την προώθηση της εκστρατείας.

Με την αγορά κάθε τσάντας, 1 ευρώ θα διατίθεται στην ActionAid. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της The Body Shop, το 82% των ανθρώπων παγκοσμίως πιστεύει ότι το πολιτικό σύστημα χρειάζεται δραστικές μεταρρυθμίσεις για να ανταποκριθεί κατάλληλα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του μέλλοντος και σχεδόν το 70% πιστεύει ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να έχουν μεγαλύτερο δικαίωμα λόγου.