Τα πολυκαταστήματα Notos εντάσσουν στο portfolio τους 6 νέες συνεργασίες με brands γυναικείας και ανδρικής ένδυσης. Πρόκειται για τις μάρκες Bash Paris (ba&sh), Iro, Kocca, Patrizia Pepe, Versace Jeans Couture και 120% Lino. Πιο συγκεκριμένα, η Bash Paris (ba&sh) δημιουργήθηκε στο Παρίσι από 2 φίλες και την ανάγκη τους να δημιουργήσουν την ιδανική γκαρνταρόμπα. Το όραμά τους ήταν να δημιουργήσουν ένα brand που θα προσφέρει σε όλες τις γυναίκες την ελευθερία να απολαμβάνουν τη θηλυκότητά τους με επιρροές από τη Γαλλία.

Το brand Iro απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν τη minimal και boho αισθητική. Η μάρκα δημιουργήθηκε από 2 αδέρφια με στόχο να δώσουν τα απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα κάθε μοντέρνας και δυναμικής γυναίκας. Όσον αφορά στην Kocca, η νέα της συλλογή χαρακτηρίζεται από ζωντάνια, ένταση και αποφασιστικότητα, προτείνοντας κομμάτια με prints και χρώματα, σε συνδυασμό με μια εκλεπτυσμένη και ανάλαφρη οπτική.

Η Patrizia Pepe συνδυάζει την πρακτικότητα της καθημερινότητας με την αίγλη των ξεχωριστών περιστάσεων, με προσοχή στις λεπτομέρειες. Η Versace Jeans Couture προτείνει στη νέα της συλλογή colour blocking looks, εμπριμέ και φλοράλ σχέδια, αλλά και ρομαντική διάθεση. Τέλος, η 120% Lino είναι μια ιταλική μάρκα-ορόσημο στον τομέα των λινών ενδυμάτων, που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες.