Κυκλοφορεί η νέα καμπάνια Feel You της Ugg, με πρωταγωνιστές καθημερινούς δημιουργικούς ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από αυτοέκφραση, ατομικότητα και στυλ. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία στα οποία εστιάζουν τα νέα, ανοιξιάτικα μοντέλα υποδημάτων του νότιο-Καλιφορνέζικου lifestyle brand.

Η νέα καμπάνια βασίζεται στα δημοφιλή Fluff και προτείνει εναλλακτικούς τρόπους για να φορέσει κανείς τα νέα σχέδια Maxi και Sport Yeah, τα οποία διατίθενται σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Τα νέα Maxi slides για μέσα και έξω από το σπίτι έχουν υπερυψωμένη σόλα και κυκλοφορούν σε μονόχρωμες εκδοχές αλλά και animal prints, ενώ είναι ελαφριά και άνετα στο περπάτημα.

Η Fluff σιλουέτα μετατρέπεται και στο unisex μοντέλο Sport Yeah, το οποίο είναι σχεδιασμένο από αδιάβροχο, αφρώδες υλικό, είναι ευκολοφόρετο χάρη στο ελαστικό λουράκι στο πίσω μέρος και διατίθεται σε πληθώρα χαρούμενων χρωμάτων. Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια Feel You είναι δημιουργικά και αισιόδοξα, παρουσιάζονται με τόλμη, προβάλλοντας στον φακό το προσωπικό τους στυλ, δείχνοντας στο κοινό πώς συνδυάζουν τα αγαπημένα τους σχέδια. Η νέα συλλογή της Ugg είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα. Κεντρική Διάθεση Όμιλος Fais.