Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 30ή επετειακή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο 9-13/04, με τους σχεδιαστές να δείχνουν συλλογές κυρίως για τη σεζόν Α/Κ22. Η εβδομάδα ξεκίνησε με την παρουσίαση της νέας συλλογής του Λάκη Γαβαλά στο πλαίσιο της εγκατάστασης «Riding with grace, Riding in fashion, Riding to show your unique balance in mind and style». Ακολούθησε η Daphne Valente με τη συλλογή Midsummer Night’s Dream και ο οίκος Kathy Heyndels με τη συλλογή Spectrum, ενώ ο Marios Togos παρουσίασε τη συλλογή Zebra. Τη 2η μέρα έδειξε τη συλλογή της Road-Tripping to Freedom η Irene Angelopoulos και η Tania Christoforatou τη συλλογή υψηλής ραπτικής One.

Το brand MK by Marios παρουσίασε τη συλλογή Luna P/Dark (Φ/Χ) και το brand Passager by Nadia Chalimou συλλογή Resort, ενώ τη μέρα έκλεισε το Ratt by Rita Attala. Την 3η μέρα, η Niki Stylianou παρουσίασε τη νέα της συλλογή κοσμημάτων Κόρης Επιφάνεια Ι: Περσεφόνη, ακολούθησε το Desmira by Miraraki με τη συλλογή Summer Wear & Resort Collection 2022, η Juicy Couture παρουσίασε για τη σεζόν Φ/Χ τις συλλογές Βlack Label, White Label, Lounge, Sport και Footwear, ενώ η μέρα έκλεισε με την επίδειξη της συλλογής Φ/Χ Anasa του οίκου Valtadoros. Στους πρωτοεμφανιζόμενους και ανερχόμενους σχεδιαστές αφιερώθηκε η 4η μέρα, κατά την οποία έδειξαν τις δημιουργίες τους στην κριτική επιτροπή, διεκδικώντας τα βραβεία Best New Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk.

Η εβδομάδα μόδας έκλεισε την 5η μέρα, με τη νέα συλλογή υψηλής ραπτικής Lucid Algorithms του Αμερικανολιβανέζου Rami Kadi, ενώ special guest star της διοργάνωσης ήταν η Δούκισσα Νομικού, η οποία παρουσίασε τις συλλογές κοσμημάτων της και το νέο της άρωμα. Το show του Βασίλη Ζούλια αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 25/05. Official Hair Sponsor ήταν η L’Oréal Professionnel Paris, Fashion Design Project Sponsor η Answear και Official Makeup Partner το Freddy MakeUp Stage.