Η Vichy παρουσιάζει το νέο Capital Soleil UV-Age Daily για αντιηλιακή προστασία και παράλληλη αντιγηραντική περιποίηση. Παρέχει προστασία UVB SPF50+ και UVA PF46 για την πρόληψη της φωτογήρανσης, ενώ ταυτόχρονα διορθώνει τα υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων.

Χάρη στην κατοχυρωμένη τεχνολογία Netlock και τα ενεργά αντιγηραντικά συστατικά που περιέχει, η ελαφριά, υδάτινη υφή του προϊόντος σχηματίζει ένα φιλμ αντιηλιακής προστασίας UV με αόρατο τελείωμα, χωρίς λευκά υπολείμματα. Η σύνθεση περιέχει 2% νιασιναμίδη κατά των κηλίδων και 4% πεπτίδια για αντιρυτιδική δράση, σε συνδυασμό με ιαματικό ηφαιστειακό νερό Vichy, το οποίο περιέχει 15 μεταλλικά στοιχεία που ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του δέρματος.

Διατίθεται και σε εκδοχή με χρώμα για ελαφριά κάλυψη και ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας. Η υποαλλεργική σύνθεση του προϊόντος είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη, μη φαγεσωρογόνος, κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ δεν περιέχει σιλικόνες και μικροπλαστικά. Η ενδεικτική τιμή πώλησης για το προϊόν, με και χωρίς χρώμα, είναι 24,61 ευρώ.