Το σήμα Superdry προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο αρωμάτων του ομίλου Lalique, το οποίο ήδη περιλαμβάνει τα αρώματα Lalique, Brioni, Jaguar και Bentley. Η συμφωνία έχει διάρκεια ως το 2032 και προβλέπει ότι η Lalique θα δημιουργήσει και θα διανέμει αποκλειστικά, γυναικεία και ανδρικά αρώματα για τη Superdry, με το πρώτο να κυκλοφορεί την άνοιξη του 2024.

Η Superdry, που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2003, έχει σήμερα παρουσία σε 50 χώρες με 228 φυσικά καταστήματα και περίπου 480 ακόμη μέσω franchise και αδειών χρήσης, ενώ το superdry.com εξυπηρετεί πελάτες λιανικής σε περισσότερες από 100 χώρες. Η άδεια του ομίλου Lalique αναμένεται να βοηθήσει την περαιτέρω ενίσχυση της φήμης του brand σε σημαντικές αγορές, μεταξύ των οποίων το Ην. Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και η Ασία.

Το παγκόσμιο δίκτυο της Lalique θα χειρίζεται τη διανομή, αλλά και το μάρκετινγκ. Τη συμφωνία διαχειρίστηκε η IMG. Ο CEO του ομίλου Lalique Roger von der Weid εκτιμά ότι η συνεργασία μπορεί να είναι μόνο νικηφόρα, ενώ ο CEO της Superdry Julian Dunkerton προσέθεσε ότι στη συνεργασία περιλαμβάνονται δεσμεύσεις και ως προς τη βιωσιμότητα στην παραγωγή και συσκευασία των αρωμάτων.

(Πηγή: Cosmeticsbusiness.com)