Το NBA συνεργάζεται με τη Fanatics και τη Lids για το άνοιγμα του πρώτου NBA Store στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι. Η Fanatics είναι ψηφιακή αθλητική πλατφόρμα και ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους αδειοδοτημένων αθλητικών εμπορευμάτων παγκοσμίως και η Lids Sports Group ο μεγαλύτερος licensed λιανοπωλητής αθλητικών ειδών στη Βόρεια Αμερική.

Το νέο κατάστημα θα βρίσκεται στο Καρτιέ Λατέν και θα αποτελέσει το τρίτο NBA Store στην Ευρώπη, μετά από αυτά του Λονδίνου και του Μιλάνου. Το τριώροφο κατάστημα, με εμβαδό άνω των 300 τ.μ., θα διαθέτει μεγάλη γκάμα επίσημων προϊόντων και αναμνηστικών από το NBA και το WNBA, όπως φανέλες, ρούχα, καπέλα, αθλητικά είδη, παιχνίδια, αλλά και συλλεκτικά κομμάτια από μεγάλες μάρκες όπως Nike, Mitchell & Ness, New Era και Wilson.

Το κατάστημα θα διαθέτει επίσης αποκλειστικά ρούχα με την επωνυμία NBA Paris, καθώς και ένα τμήμα όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να εξατομικεύσουν φανέλες και καπέλα και από τις 30 ομάδες του NBA. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΝΒΑ με τη Fanatics, προγραμματίζεται να ανοίξουν φέτος και άλλα διεθνή NBA Stores που θα διαχειρίζεται η Lids. Οι τοποθεσίες και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.