Μετά από 46 χρόνια παρουσίας στην αγορά, με την εταιρική κοινωνική ευθύνη να αποτελεί ουσιώδες στοιχείο του branding της, η The Body Shop ανανεώνει την αποστολή της και προσαρμόζεται στις σύγχρονες ανάγκες. Απευθύνεται πλέον σε ζητήματα με μεγαλύτερη απήχηση στις νεότερες γενιές, όπως η ψυχική ευζωΐα, η κοινωνική ισότητα, η κλιματική δράση και η βιωσιμότητα. Σημειώνεται ότι η εταιρεία πιστοποιήθηκε ως B Corp το 2019.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, το πρόγραμμα επαναγεμίσματος της εταιρείας που ξεκίνησε επιλεκτικά, θα επεκταθεί τα επόμενα χρόνια σε σχεδόν όλα τα καταστήματά της διεθνώς. Best-sellers της μάρκας ήδη κυκλοφορούν σε επαναγεμιζόμενες συσκευασίες και στα επόμενα δύο χρόνια θα ακολουθήσει το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο.

Μία ακόμη δράση της εταιρείας αφορά στην ψυχική υγεία των νέων, ιδίως εντός της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και, από τον προσεχή Μάϊο, η εταιρεία θα προβάλει τη δράση επιλεγμένων MKO στο πλαίσιο σχετικής εκστρατείας στα social media. Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια του 2022, θα χρησιμοποιεί τα κανάλια της για τη συγκέντρωση υπογραφών υπέρ της εξάλειψης των διακρίσεων βάσει φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και έμφυλης ταυτότητας.

(Πηγή: Glossy.co)