Η Symmetria και ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 07 Απριλίου, φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας εκδήλωση για δημοσιογράφους, με θέμα From Cosmetic Beauty To Healthy Beauty.

Ο Νίκος Μεταξωτός, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτής της Symmetria, δήλωσε: «Σήμερα υπάρχει μια διαφορετική τάση στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς που αλλάζει τα δεδομένα που είχαμε και όσα κάναμε μέχρι τώρα. Μελετώντας ιστορικά την αντίληψη της ομορφιάς στον χρόνο, τα πρότυπα ομορφιάς συνδέονταν πάντα με την υγιή εμφάνιση, ιδιαίτερα μετά από περιόδους μεγάλης φτώχειας ή πανδημιών.

Ο νέος ορισμός της ομορφιάς, που δίνεται μέσα από την υγιή εμφάνιση, επηρέασε αισθητά, όχι μόνο τον χώρο των προϊόντων ομορφιάς αλλά και ολόκληρη την επιστήμη της πλαστικής χειρουργικής, επεμβατικής ή μη και γενικότερα της αισθητικής ιατρικής». Η Symmetria χρησιμοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία για να επιτύχει ορατά αποτελέσματα ανώδυνα και σε λιγότερο χρόνο από αυτόν που θα χρειαζόταν με τα μηχανήματα παλαιότερης τεχνολογίας. Λέιζερ νέας γενιάς όπως το Pico, το Double Laser for Fat Reduction, Triple Action Hair Removal, παρουσιάζουν εκτεταμένες δυνατότητες στην αντιμετώπιση ρυτίδων και χαλάρωσης, στην εξάλειψη των δυσχρωμιών, τη μείωση του σωματικού λίπους και την αποτρίχωση.