Η Aveda παρουσιάζει τον ορό για τα μαλλιά Botanical Repair Strengthening Overnight Serum. Το προϊόν είναι vegan, κατά 99% φυσικό, χωρίς σιλικόνη και parabens, ελαφρύ και υψηλής απορρόφησης. Ενισχυμένο με την τεχνολογία επανόρθωσης μαλλιών Botanical Repair, ο ορός χτίζει τους δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας, δυναμώνοντάς την και προστατεύοντάς την από μελλοντικές φθορές.

Ειδικά διαμορφωμένος ώστε να παρέχει 8 ώρες επανόρθωσης και να δρα πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, περιέχει έλαιο nangai, το οποίο βοηθά να ενωθεί η ψαλίδα, μειώνοντας την εμφάνισή της κατά 84%. Ο ορός εφαρμόζεται πριν τον ύπνο και δεν ξεβγάζεται, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις άκρες των μαλλιών κατά τη διάρκεια της ημέρας για περισσότερη θρέψη.

Η σειρά Botanical Repair περιλαμβάνει επίσης τα Strengthening Shampoo και Conditioner, Intensive Strengthening Masques και Strengthening Leave-In Treatment. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών. Σημειώνεται ότι το νέο προϊόν είναι cruelty-free, όπως όλα τα προϊόντα Aveda και το μπουκάλι του είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο PET υλικό. Στην Ελλάδα διανέμεται από την Estée Lauder Ελλάς.