Μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας της ομορφιάς ασπάζονται την τηλεοπτική ψυχαγωγία ως μέσο δέσμευσης του καταναλωτικού κοινού. Η Neutrogena στράφηκε στην εκπαιδευτική θεματολογία, με παραγωγές που επίτηδες δεν αποτελούν εξόφθαλμα ενέργειες μάρκετινγκ. «Το 74% των καταναλωτών αποφεύγει επισταμένως τη διαφήμιση», δήλωσε ο Tyler Rochwerg, Creative Content Lead των Neutrogena Studios, για να συμπληρώσει ότι αυτό αναγκάζει μια εταιρεία να περάσει με άλλο τρόπο το μήνυμά της.

Η πρώτη ταινία της εταιρείας In The Sun παρουσιάστηκε πέρυσι στο YouTube με στόχο να επιμορφώσει για την ανάγκη αντιηλιακής προστασίας στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Από την πλευρά του, ο Jerrod Blandino, συνιδρυτής της Too Faced, είναι τώρα στο στάδιο μοντάζ ενός ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί την καθημερινότητα στη διοίκηση μιας εταιρείας καλλυντικών και υποστηρίζει ότι «έχουν υπάρξει πολλές ματιές στα παρασκήνια της βιομηχανίας τροφίμων και της μόδας, αλλά ποτέ της ομορφιάς».

Η δε Pat McGrath παρουσίασε το δεύτερο σκέλος της συνεργασίας της με τη σειρά Bridgerton στις 24 Μαρτίου. Όταν η σειρά άρχισε να προβάλλεται το 2020, έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης για την πλατφόρμα, με περισσότερους από 82 εκατ. θεατές. Εκτός από την πρόσβαση σε νέες, μεγάλες δημογραφικές ομάδες, η Pat McGrath δήλωσε ότι οι δημιουργικές προκλήσεις που προκύπτουν, δένουν με τη φιλοσοφία της για την ανάπτυξη του brand.

(Πηγή: Wwd.com)