Η φωτοσύνθεση ενέπνευσε τη Shiseido να προχωρήσει σε μια σημαντική επιστημονική ανακάλυψη. Οι επιστήμονες των εργαστηρίων της ανέπτυξαν τεχνολογία που μετατρέπει μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας σε πηγή ωφέλιμης ενέργειας για την επιδερμίδα, με σκοπό να επιβραδύνουν τους παράγοντες που προκαλούν πρόωρη γήρανση.

Η ανακάλυψη αυτή οδήγησε στην τεχνολογία Sun Dual Care, που τώρα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σε αντηλιακό προϊόν, για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη. Το προϊον Urban Environment Age Defense διαθέτει το συστατικό Shiseido Spirulina Energy Essence, ένα δίδυμο με εκχύλισμα spirulina και έναν παράγοντα μετατροπής UV. O συνδυασμός αυτών των συστατικών, μετριάζει την ενέργεια του ήλιου και μετατρέπει μερικές από τις ακτίνες του σε ευεργετικό φως.

Περιέχει, επίσης, εκχύλισμα mangosteen, ενός ασιατικού φρούτου που μπορεί να μειώσει τους αρνητικούς παράγοντες που προκαλούνται από τις ακτίνες UV και οδηγούν στην εμφάνιση ρυτίδων στο δέρμα. Τέλος, η καταπραϋντική υφή του προλαμβάνει την ξηρότητα που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία, είναι εξαιρετικά ρευστή και δεν αφήνει λιπαρότητα. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι η Hunter Schafer, star της σειράς Euphoria.