Το εύπεπτο και πειραματικό περιεχόμενο του TikTok εξακολουθεί να είναι αποτελεσματικό στη δέσμευση των πελατών, με το 52% των χρηστών να υποστηρίζει ότι ανακαλύπτει νέα προϊόντα στην πλατφόρμα. Οι κύριες viral τάσεις στην ομορφιά για το πρώτο τρίμηνο δείχνουν και πού αναδύονται πιθανές προϊοντικές ευκαιρίες.

Μία από αυτές είναι το έντονο ρουζ, με προτίμηση στις ροζ αποχρώσεις και τις κρεμώδεις υφές που κάνουν το δέρμα να δείχνει νεανικό, φωτεινό και ενυδατωμένο. Στις ΗΠΑ οι πωλήσεις ρουζ ανέβηκαν κατά 39% το 2021 και οι πωλήσεις κρεμώδους ρουζ 89% από το 2020 ως το 2022. Στα μαλλιά, η τάση είναι τα ρετρό χτενίσματα με μαλακές αφέλειες, φράντζες και βαγκ, τάση που υποστηρίχθηκε και από τη σειρά Euphoria, ενώ παρατηρήθηκε και στις πασαρέλες Α/Κ και Φ/Χ 2022, με έμφαση στα καστανά μαλλιά.

Το στυλ αυτό ικανοποιεί και την επιθυμία για εύκολη συντήρηση και φυσική, υγιή εμφάνιση. Στο μανικιούρ, το hashtag #jellynails έλαβε περισσότερες από 170 εκατ. θεάσεις. Τα jelly nails επιτυγχάνονται με την ανάμειξη διαφανούς βερνικιού με χρωματιστό, ώστε να δημιουργηθεί τελείωμα γέλης στην επιφάνεια του νυχιού. Τέλος, το νερό ρυζιού για την περιποίηση των μαλλιών παραμένει δημοφιλές, καθώς ακολουθεί την τάση για αναβίωση και εκσυγχρονισμό παραδοσιακών μεθόδων περιποίησης. Το νερό ρυζιού περιέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που μαλακώνουν και δυναμώνουν την τρίχα, θρέφοντας παράλληλα το τριχωτό της κεφαλής.

(Πηγή: Stylus.com)