Το νέο προϊόν Neovadiol Meno 5 BI-Serum της σειράς Neovadiol παρουσιάζει η Vichy, με στόχο την επανενεργοποίηση 5 μηχανισμών της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση: ρυτίδες, χαλάρωση, κηλίδες, λάμψη και ξηρότητα. Υπόσχεται ορατά αποτελέσματα μετά από 1 μήνα χρήσης.

Η σύνθεση είναι κατάλληλη για την περιεμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση, καθώς περιέχει αντιγηραντικά συστατικά που αναζωογονούν την επιδερμίδα και τη βοηθούν να ανακτήσει τη σφριγηλότητά της, λειαίνοντας τις ρυτίδες και μειώνοντας τη χαλάρωση. Ο ορός έχει διφασική σύνθεση, με την υδατική του φάση να περιέχει proxylane, εκχύλισμα cassia, βιταμίνες B3-Cg, γλυκολικό οξύ και ηφαιστειακό ιαματικό νερό Vichy, και την ελαιώδη φάση να περιέχει βιταμίνη E και ωμέγα 6-9 για να προσφέρει άνεση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Τα τελευταία 20 χρόνια η Vichy έχει αναπτύξει σημαντική εμπειρογνωμοσύνη σχετικά με τις ορατές επιπτώσεις των ορμονικών διακυμάνσεων στο δέρμα κατά την εμμηνόπαυση, με περισσότερες από 20 μελέτες σε 1.500 γυναίκες. Σε συνεργασία με δερματολόγους και γυναικολόγους, ανέπτυξε την ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικής φροντίδας Neovadiol που στοχεύει τις αλλαγές που προκαλούνται στην επιδερμίδα από τις ορμονικές μεταβολές κατά την εμμηνόπαυση.