Η νέας γενιάς υδάτινη λοσιόν Treatment Lotion από τη La Mer, για ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα, χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό για να ενεργοποιήσει και να βελτιστοποιήσει την επιδερμίδα για τα επόμενα βήματα περιποίησης.

Η νέα σύνθεση είναι κατά 91% φυσικής προέλευσης και περιέχει Liquid Hydrogel, το οποίο επιτρέπει στο προϊόν να απελευθερώνει σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας τα ενυδατικά και καταπραϋντικά του οφέλη. Προσφέρει μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση άμεσα και για όλη την ημέρα, χαρίζει όψη πλούσια σε όγκο, μειώνει την όψη των γραμμών και ρυτίδων, κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο σφριγηλή. Η σύνθεση είναι κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς βοηθά στην πρόληψη ορατών ερεθισμών, ερυθρότητας και ευαισθησίας. Δοκιμασμένο σε όλους τους τύπους και τόνους επιδερμίδας.

Σημειώνεται ότι η νέα Treatment Lotion αναβαθμίζεται και εξωτερικά, με νέο μπουκάλι από ανακυκλώσιμο γυαλί, κατασκευασμένο από 20% ανακυκλωμένο υλικό. Στην Ελλάδα διανέμεται από την Estée Lauder Ελλάς.