Η Le Petit Marseillais παρουσιάζει τη νέα της σειρά Αναδόμηση, η οποία διακρίθηκε στον διαγωνισμό Prix De Beauté με αργυρό βραβείο στην κατηγορία Νέα Λανσαρίσματα. Τα προϊόντα περιέχουν εκχύλισμα φραγκόσυκου με ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες και εκχύλισμα καλέντουλας με προστατευτικές και θρεπτικές ιδιότητες, ενώ δημιουργήθηκαν από έως και 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχουν σιλικόνες και είναι δερματολογικά ελεγμένες.

Εξωτερικοί παράγοντες όπως το πιστολάκι, οι βαφές ή τα ισιωτικά μαλλιών, ο ήλιος, η ρύπανση και το στρες, μπορούν να φθείρουν τα μαλλιά, ξεκινώντας από την επιφάνεια της τρίχας και εισχωρώντας σταδιακά στο εσωτερικό της. Έτσι, τα μαλλιά γίνονται θαμπά και εύθραυστα. Η σειρά συμβάλλει στην ενίσχυση και προστασία της τρίχας, βοηθώντας τα μαλλιά να ανακτήσουν απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη.

Αποτελείται από σαμπουάν που ενισχύει τις ίνες της τρίχας και βελτιώνει την ελαστικότητα των μαλλιών, κρέμα μαλλιών που ενυδατώνει την τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη και μάσκα μαλλιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 4 διαφορετικούς τρόπους: ως προστατευτική μάσκα, ως κρέμα μαλλιών για εύκολο χτένισμα, ως θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα και ως μάσκα νύχτας για αναδόμηση.