Η Zara του ισπανικού ομίλου Inditex συνεχίζει να επεκτείνει τη σειρά μακιγιάζ, με όλο και πιο εξειδικευμένα προϊόντα, λανσάροντας τη σειρά φον-ντε-τεν και κονσίλερ The Skin Collection. Διατίθεται στα ηλεκτρονικά καταστήματα της εταιρείας και πολλά φυσικά σημεία διεθνώς και περιλαμβάνει 51 αποχρώσεις με φυσικό τελείωμα, σε λιανικές τιμές που κυμαίνονται από 8,95 ευρώ ως 15,95 ευρώ.

Η εκστρατεία φωτογραφήθηκε από τον Tyler Mitchell και τονίζει το συμπεριληπτικό και διαφοροποιημένο πνεύμα της νέας σειράς, παρουσιάζοντας απλά πορτραίτα που δείχνουν το μεγάλο εύρος των αποχρώσεων. Με αυτήν την κυκλοφορία, η Zara επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στον συγκεκριμένο τομέα, στον οποίο ως τώρα διέθετε ρουζ, παλέτες για το πρόσωπο, σκιές ματιών, κραγιόν, πινέλα κ.ά.

Η σειρά Zara Beauty κυκλοφόρησε πρώτη φορά τον Μάϊο του 2021, σε συνεργασία με τη μακιγιέζ Diane Kendal στο πλαίσιο της στρατηγικής του ομίλου για τη βελτίωση της εικόνας και της ποιότητας των προϊόντων του, κάτι που αντικατόπτρισε και η παλαιότερη συνεργασία με τον βρετανικό οίκο Jo Malone για σειρά αρωμάτων. Ο όμιλος έχει επενδύσει επίσης σε τεχνολογία που επιτρέπει στους πελάτες να δοκιμάζουν τα προϊόντα μακιγιάζ online.

(Πηγή: FashionNetwork.com)