Στις 21 Μαρτίου, η Greek Sandals λάνσαρε επισήμως την πρώτη της συλλογή με αξεσουάρ για το σπίτι, τα οποία κατασκευάζονται από το χαρακτηριστικό δέρμα-βακέτα που χρησιμοποιεί και για τα σανδάλια, στο πνεύμα της μάρκας. Η νέα συλλογή αποτελείται από 11 κομψά και πρακτικά αντικείμενα και θυμίζει περιπλανήσεις στα ελληνικά νησιά ή βράδια στην Αθήνα.

Η συλλογή περιλαμβάνει πλεκτές δερμάτινες θήκες για γυάλινα μπουκάλια διαφόρων μεγεθών, από την πιο μεγάλη για την παραδοσιακή νταμιτζάνα των 10 λίτρων ως την πιο μικρή για το καραφάκι των 250ml, καθώς επίσης μια κρεμαστή θήκη για ατομικό παγούρι και μια επιτραπέζια θήκη για βάζο. Διατίθενται επίσης καλάθια σε 3 σχέδια για φρούτα, ψωμί, ή ακόμη και πετσέτες επισκεπτών στο μπάνιο, τα οποία αντλούν έμπνευση από τα παραδοσιακά καλαθάκια στα οποία σερβίρονται τα μαχαιροπήρουνα, το ψωμί και οι χαρτοπετσέτες στις ταβέρνες.

Όλα τα νέα είδη είναι φτιαγμένα στο χέρι από τοπικούς τεχνίτες και διατίθενται στο φυσικό χρώμα και σε μαύρο. Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο www.ancient-greek-sandals.com.

(Πηγή: Forbes.com)