Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ανακύκλωσης στις 18 Μαρτίου, το Korres Recycle Lab δημιούργησε το πρώτο ανακυκλωμένο αντικείμενο, φτιαγμένο από τσαλακωμένα άδεια σωληνάρια- το δώρο που επιστρέφει η Korres σε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια, ανακυκλώνοντας τις δικές τους άδειες συσκευασίες στους κάδους Korres Recycle Lab στα συνεργαζόμενα φαρμακεία.

Πρόκειται για μία vintage χτένα, η οποία μοιάζει να έχει φιλοτεχνηθεί από πολύτιμο μάρμαρο. To Korres Recycle Lab είναι ο τελευταίος κρίκος του πλήρους κύκλου αξιακών επιλογών «από τη φύση στην επιδερμίδα και ξανά πίσω» της Korres, από τα βιομηχανικά απόβλητα που μετατρέπονται σε βιολογικό λίπασμα έως τις άδειες συσκευασίες καλλυντικών που μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα.

Η Korres συλλέγει τις άδειες συσκευασίες μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης που υλοποιεί σε συνεργασία με περισσότερους από 1.000 φαρμακοποιούς.Το 2021 η Korres συνέλεξε άνω του 1 τόνου άδειες πλαστικές συσκευασίες, περισσότερα από 1.000 κιλά άδειων χάρτινων συσκευασιών, περισσότερα από 200 κιλά άδειων γυάλινων συσκευασιών και 10.000 ανακυκλωμένα αντικείμενα παράχθηκαν στο Recycle Lab της εταιρείας.