Επανασχεδιάζεται το Dior Addict υπό την καθοδήγηση του Peter Philips, Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior. Μετά από περίπου 2 χρόνια δουλειάς μαζί με τα εργαστήρια Dior, δημιούργησε μια σύνθεση από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, με αποτέλεσμα ένα προϊόν με 6ωρη διάρκεια και μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την εφαρμογή.

Η σύνθεση συνδυάζει κερί από γιασεμί, με λιπαρά οξέα που βοηθούν στην ενυδάτωση, κερί ηλίανθου και ρυζιού που σταθεροποιούν το στικ του κραγιόν και δαμασκηνέλαιο, πλούσιο σε ωμέγα 6 και 9 που βοηθούν στην ενυδάτωση των χειλιών για 24 ώρες. Διατίθεται σε 40 αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένης της νέας κεραμιδί απόχρωσης Dior 8, φόρο τιμής στον τυχερό αριθμό του Οίκου.

Η συσκευασία επιδέχεται ανταλλακτικό και σχεδιάστηκε έτσι ώστε κατά την κατασκευή της να χρησιμοποιούνται κατά 34% λιγότερα ορυκτά καύσιμα και κατά 47% λιγότερο νερό, ενώ παράγονται λιγότερα κατά 36% αέρια θερμοκηπίου. Στην καμπάνια που φωτογράφησε η Liz Collins πρωταγωνιστούν η Anya Taylor-Joy, βασίλισσα του σκακιού και αστέρι του κινηματογράφου, η Jisoo, τραγουδίστρια του συγκροτήματος K-pop Blackpink και η Γαλλίδα καλλιτέχνης Sharon Alexie.