Ισχυρή ανάπτυξη και για το 2021 κατέγραψε η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ παρουσιάζοντας σημαντική άνοδο σε αποτελέσματα και αύξηση πωλήσεων σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης. Για 6η συνεχή χρονιά, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών σημειώνει σημαντική αύξηση και ανέρχεται σε 54,8 εκατ. ευρώ έναντι 40,8 εκατ. ευρώ το 2020 που αποδίδεται στις υψηλές επιδόσεις που πέτυχε η Παπουτσάνης σε όλες τις κατηγορίες όπου δραστηριοποιείται. Επιπλέον, η εταιρεία συνεχίζει να παρουσιάζει βελτιωμένη κερδοφορία.

Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 6,1 εκατ. ευρώ, έναντι 5,3 εκατ. ευρώ το 2020, ενώ τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 4,9 εκατ. ευρώ έναντι 3,9 εκατ. ευρώ το 2020. Το 21% των συνολικών εσόδων προέρχεται από πωλήσεις επωνύμων προϊόντων της Παπουτσάνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το 13% από πωλήσεις στην ξενοδοχειακή αγορά, το 49% από παραγωγές προϊόντων για τρίτους και το 17% από βιομηχανικές πωλήσεις σαπωνομαζών. Συγκεκριμένα στα επώνυμα προϊόντα, το 2021 ενισχύθηκε η θέση των προϊόντων (Karavaki, Natura, Aromatics κ.ά.) στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής, με ταυτόχρονη σημαντική ανάπτυξη του μεριδίου αγοράς.

Η Παπουτσάνης παρέμεινε πρώτη σε καταναλωτική προτίμηση στην κατηγορία του στέρεου σαπουνιού και του αντισηπτικού/απολυμαντικού, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκε δυναμικά και στο κρεμοσάπουνο, διεκδικώντας τη δεύτερη θέση. Τέλος, ενίσχυσε την παρουσία της σε μεγάλες κατηγορίες, όπως είναι αυτή του αφρόλουτρου, λανσάροντας νέες, σύγχρονες σειρές και προτάσεις.