Η Under Armour ανανεώνει τη σειρά The Rock, προϊόν συνεργασίας με τον Dwayne «The Rock» Johnson. Η νέα συλλογή προβάλλει τις αξίες και τα ισχυρά μηνύματα της Under Armour, σε συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία και φιλοσοφία του Dwayne Johnson.

Η The Rock προτείνει ανδρική, παιδική και γυναικεία collection, campaign ambassador της οποίας είναι η πρωταθλήτρια σκι Lindsey Vonn. Εκτός από τα ρούχα, η συλλογή περιλαμβάνει και το νέο Project Rock 4 Training Shoe, με προηγμένη τεχνολογία UA Tribase για πιο αποτελεσματική προπόνηση, αυξημένη σταθερότητα και ελαστικότητα του ποδιού κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το παπούτσι διαθέτει, επίσης, την τελευταία τεχνολογία UA HOVR, η οποία εξασφαλίζει επιστροφή ενέργειας και απορρόφηση κραδασμών, ενώ είναι ελαφρύ και επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, ανεξαρτήτως της έντασης της άσκησης.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα Under Armour Brand Houses, στο eshop.unlimitedsport.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η Under Armour διανέμεται στην Ελλάδα και την Κύπρο αποκλειστικά από τον Όμιλο Fais.