Σε συνεργασία με την επαγγελματία skateboarder, Lizzie Armanto, η Vans παρουσιάζει το νέο skate shoe The Lizzie, το πρώτο που σχεδιάστηκε από γυναίκα τα τελευταία 20 χρόνια. Τα Lizzie χαρακτηρίζονται από νέα vulcanized κατασκευή με χαμηλότερη εξωτερική σόλα, χαμηλότερο αντικραδασμικό πάτο, μακρόστενο σχεδιασμό και εύκαμπτα υλικά.

Η νέα 3D Embossed Duracap τεχνολογία στο μπροστινό μέρος και στα πλαϊνά παρέχει μεγαλύτερη αντοχή στα σημεία που φθείρονται περισσότερο, ενώ η ολοκαίνουργια εξωτερική σόλα με Sick-Stick τεχνολογία προσφέρει ιδανικό κράτημα. Με μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα, το μοντέλο έχει επίσης την πιστοποίηση της Vans VR3 Checkerboard Globe, που σημαίνει ότι θα κατασκευάζεται πάντα από βιολογικό βαμβάκι σε συγκεκριμένα σημεία, φυσικό καουτσούκ και βιολογικό foam.

Η συλλογή Vans x Lizzie Armanto περιλαμβάνει επίσης ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από work-wear. Η συλλογή διατίθεται από τις 10 Μαρτίου στα καταστήματα Vans, στα The Mall Athens, Golden Hall, Athens Metro Mall, Mediterranean Cosmos, τα Nicosia Mall και My Mall στην Κύπρο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.