Η Hermès Beauty παρουσιάζει τη νέα κατηγορία προϊόντων μακιγιάζ για το χρώμα της επιδερμίδας – πρόκειται για τα πρώτα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν με τον Γρηγόρη Πυρπύλη στη θέση του Δημιουργικού Διευθυντή, όπου βρίσκεται από τον Ιανουάριο.

Η σειρά ονομάζεται Plein Air, περιλαμβάνει baume de teint και πούδρες και κυκλοφορεί αρχικά στην αγορά της Γαλλίας. Ο Έλληνας μακιγιέρ υποστηρίζει ότι το όραμά του για την ομορφιά συμπίπτει με αυτό του οίκου και είναι απλό, διασκεδαστικό και φυσικό. Η σειρά Plein Air προορίζεται να γεφυρώσει το κενό μεταξύ μακιγιάζ και skincare, με τις συνθέσεις να περιέχουν εκχύλισμα λευκής μουριάς που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Διατίθενται 12 αποχρώσεις baume de teint (100 ml), με κάθε απόχρωση να ταιριάζει σε 2-3 διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας, καθώς επίσης μία διάφανη ματ πούδρα (6,5g) και μία πούδρα λάμψης (8,5g) για ροζ-χρυσό τελείωμα, οι οποίες είναι επαναγεμιζόμενες και κατάλληλες για όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Τη σειρά ολοκληρώνουν το νέο, χειροποίητο πινέλο πούδρας του οίκου και στυπτικά χαρτάκια. Όπως υποστηρίζει ο Δημιουργικός Διευθυντής, «θέλαμε να μπούμε στην κατηγορία με προϊόντα που ενισχύουν τη φυσική ομορφιά, με αποτέλεσμα μακιγιάζ πολύ ελαφρύ και φρέσκο, συμπληρωματικό σε αυτό που είχαμε ήδη με τα Rouge Hermès».

(Πηγή: Wwd.com)