Με έδρα την Ελλάδα και τη Νέα Υόρκη, δράση στην Ευρώπη και έμπνευση από το ελληνικό ταμπεραμέντο, η Ζωή Κέρος δημιούργησε το fashion brand ZoeK. Με την ομάδα της, δημιουργεί στην Ελλάδα ΙΤ statement jackets, λεπτομερώς ζωγραφισμένα στο χέρι και με κεντημένες λεπτομέρειες.

Μέχρι το Σάββατο 9 Απριλίου, το brand ZoeK θα βρίσκεται στο Attica Golden Hall, σε ένα pop up corner όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα fashion items του brand και να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή. Η συλλογή SS22 πλαισιώνεται από everyday items, όπως τη hand-embroidered organic cotton συλλογή και τα ιδιαίτερα prints που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα από το design team του ZoeK brand. Όλες οι κατηγορίες μεταξύ τους κάνουν mix & match και έχουν κοινό χαρακτηριστικό το military ύφος.

Το στοιχείο της βιωσιμότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το brand που χαρακτηρίζεται από οικολογική συνείδηση και προάγει την ενσυναίσθηση στη μόδα. Eco-friendly και cruelty-free υλικά, βιολογικό βαμβάκι και οικολογικά χρώματα συνθέτουν κάθε ZoeK δημιουργία, προβάλλοντας την περιβαλλοντική συνείδηση ως βασική προϋπόθεση στο μέλλον της μόδας.