Την πρώτη του τηλεοπτική καμπάνια λάνσαρε το richgirlboudoir.gr, που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το τηλεοπτικό σποτ διαρκεί 15 δευτερόλεπτα, βγήκε στον αέρα στις 5 Μαρτίου στην εκπομπή Σπίτι με το Mega με την Άννα Βίσση, ενώ θα παιχτεί σε διάφορα κανάλια για μία ακόμη εβδομάδα.

Το σποτ γυρίστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, το οποίο αποτέλεσε πασαρέλα για τρία μοντέλα με βραδινά φορέματα. Η παραγωγή είναι της Red Loop και το media buying της Premium Media Services. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία Rich Girl Boudoir αναθέτει τηλεοπτικό σποτ, καθώς μέχρι σήμερα βασιζόταν σε κινητικότητα στα social media και σε φωτογραφήσεις, στις οποίες έχει συνεργαστεί και με αρκετές προσωπικότητες της τηλεόρασης, όπως η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούριου.

Η ιδέα για το σποτ ανήκει στην ιδρύτρια του Rich Girl Boudoir Άννα Ακτσαλή και τη στυλίστριά της Γλύκα Μπάβα, οι οποίες ήθελαν να εξυμνήσουν την ελληνική τέχνη και την ελληνική πολυτέλεια, με την ακλόνητη πεποίθηση ότι υπάρχει μεγάλο δημιουργικό δυναμικό στην Ελλάδα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας από το 2014 με ομώνυμο φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς επίσης στον σχεδιασμό ρούχων, με έμφαση στα βραδινά ενδύματα.

Η φιλοσοφία του brand συμπυκνώνεται στη συνεχή προσπάθεια να προσφέρει ποιοτικά ενδύματα με σωστή εφαρμογή που δημιουργούν total look για κάθε περίσταση, με απαραίτητη προϋπόθεση την άνεση για κάθε γυναίκα.