Η Shiseido παρουσιάζει το νέο Ginza Eau de Parfum Murasaki, ένα άρωμα που συνδυάζει τη δύναμη με τη θηλυκότητα, από τον σχεδιασμό του μπουκαλιού μέχρι την έκφραση του αρώματος, μέσα από τη λαμπερή απόχρωση Murasaki violet.

Το Ginza Eau de Parfum Murasaki είναι ένα ξυλώδες, λουλουδάτο άρωμα, συνδυάζει νότες από μήλο fuji και ρόδι, με γιασεμί και γουιστέρια, ένα λουλούδι σε απόχρωση Murasaki, του οποίου η δέσμη ανθέων κρέμεται από ένα στέρεο κορμό, frezia, σανδαλόξυλο και λευκό κεχριμπάρι. Το μπουκάλι, το οποίο έχει σχεδιάσει η Constance Guisset, παίζει με τις αντιθέσεις όπως ακριβώς και το άρωμά του. Το συμπαγές γυάλινο μπουκάλι σχηματίζει απαλές καμπύλες, ενώ το ζωηρό άρωμα σε απόχρωση Murasaki violet, το διαπερνά ένα μαύρο στιλέτο που βουτάει σε αυτό.

Στην καμπάνια, η Εlizabeth Davison ενσαρκώνει με χάρη και κομψότητα τη δύναμη του αρώματος, συνδυάζοντας τη λαμπερή θηλυκότητα με μια εσωτερική δύναμη. Ντυμένη με μια μαύρη φόρμα – που μας φέρνει στο μυαλό την παραδοσιακή στολή των Samurai – αλληλεπιδρά με ένα μπουκέτο λουλουδιών σε απόχρωση Murasaki violet που κρέμεται από την οροφή. Τα αρώματα Shiseido διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη Notos Com.