Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, η Garmin Greece δημιούργησε ένα βίντεο με γυναίκες κάθε ηλικίας. Με το βίντεο αυτό θέλησε να γιορτάσει τις γυναίκες σε όλους τους ρόλους τους και σε όλες τις περιόδους της ζωής τους, αλλά και να δώσει κίνητρο σε όλες να προσθέσουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους με όποιον τρόπο τις ευχαριστεί.

Στο βίντεο παρακολουθούμε «εν δράσει» τη Λένα Θάλασσα, ετών 78 και εν ενεργεία καθηγήτρια γιόγκα, τη Νικολέττα Ράλλη, μαμά της Σοφίας αλλά και τηλεοπτική παρουσιάστρια, τη Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρο του Spetses mini Marathon, την Ολυμπιονίκη Κλέλια Πανταζή, που πριν 40 ημέρες γέννησε τον δεύτερο γιο της, τη γυμνάστρια Εύη Σκαρώνη, έγκυο στον δεύτερο γιο της, τη youtuber και beauty expert Μαρίλια Σκαρογιάννη, την επιχειρηματία Γωγώ Φαρμάκη και την πρωταθλήτρια στίβου Αναστασία Μαρινάκου.

Για την Garmin, οι γυναίκες είναι πάντοτε πρωταγωνίστριες και γι’ αυτό τα γυναικεία smartwatch της εταιρείας μετρούν, εκτός από θερμίδες, παλμούς, δραστηριότητες και πολλαπλά άλλα χαρακτηριστικά, όπως η ποιότητα του ύπνου, το οξυγόνο στο αίμα, το στρες, στατιστικά για την εγκυμοσύνη, αλλά και για την περίοδο.