Η Τhe Body Shop λανσάρει τη νέα της σειρά ευεξίας Wellness, με σκοπό να προάγει την ευεξία και τον ποιοτικό ύπνο. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν ενταθεί οι προκλήσεις που σχετίζονται με την ευεξία, μεταξύ των οποίων η αϋπνία εξαιτίας του άγχους και η κρίση της αυταγάπης. Το 2020, οι διαδικτυακές αναζητήσεις στο Google με τον όρο «αϋπνία» σημείωσαν ρεκόρ σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ το hashtag #selfcare ξεπέρασε το #skincare και έγινε το πλέον δημοφιλές hashtag στον χώρο της ομορφιάς.

Το 2020, η παγκόσμια έρευνα της The Body Shop Global Self Love Index αποκάλυψε ότι πάνω από το 50% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι πρόσφατα είχε νιώσει πεσμένο ψυχολογικά, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα έκθεσης που δημοσιεύτηκε από τη WSGN, σε 52% ανέρχεται το ποσοστό των millennials που δεν μπορούν να κοιμηθούν λόγω άγχους. Η Wellness είναι μία πιστοποιημένη vegan σειρά με 100% φυσικά και βιοδιασπώμενα αιθέρια έλαια και αποτελείται από 3 εξαιρετικά ωφέλιμες ρουτίνες αυτοφροντίδας και ευεξίας: Sleep, Boost και Breathe.

Οι πρωταγωνιστές είναι 3 μείγματα, τα οποία βασίζονται σε αιθέρια έλαια και είναι ειδικά μελετημένα ώστε να ανταποκρίνονται σε ορισμένες από τις πιο ζωτικές μας ανάγκες. Οι πολυτελείς υφές αναβαθμίζουν τα καθημερινά τελετουργικά αυτοφροντίδας, ενώ όλα τα προϊόντα διατίθενται σε εξαιρετικά βιώσιμες συσκευασίες, κατασκευασμένες από γυαλί και αλουμίνιο άριστης ποιότητας. Τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με αιθέριο έλαιο λεβάντας που προέρχεται από τα υψίπεδα της Haute-Provence στη Γαλλία, από καλλιέργειες λεβάντας στις οποίες δεν χρησιμοποιούνται λιπάσματα, ενώ επίσης δεν χρειάζονται καθόλου άρδευση. Είναι, επίσης, εμπλουτισμένα με αιθέριο έλαιο βετιβέρ, το οποίο παράγεται στη Μαδαγασκάρη και προέρχεται από καλλιέργειες που άρχισαν να εφαρμόζονται με σκοπό να στηριχθεί η διαφοροποίηση της τοπικής παραγωγής.