Η Sephora, σε συνεργασία με τον οργανισμό Υπέροχες Γυναίκες, διοργανώνει μια ολοκληρωμένη σειρά δράσεων με επίκεντρο τη γυναίκα. Συγκεκριμένα, οι δράσεις περιλαμβάνουν ένα διαδραστικό online workshop για το προσωπικό της Sephora με συντονίστρια την Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ιδρύτρια των Υπέροχων Γυναικών, ενώ κατά τη διάρκεια του workshop θα συμμετάσχουν καταθέτοντας τις προσωπικές τους εμπειρίες η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Βρανά.

Το workshop θα παρουσιάσει μία θεωρητική προσέγγιση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και θα επικεντρωθεί στα patterns της έμφυλης προκατάληψης και στους τρόπους αντιμετώπισής τους. Επίσης, περιλαμβάνει μία social media ενέργεια με τη συμμετοχή των Μαίρης Συνατσάκη, Κατερίνας Βρανά, Σουζάνας Κεγγίτση και Νεφέλης Χατζηιωαννίδου.

Πρόκειται για ένα social media video που θα δείχνει τις 3 γυναίκες-influencers μαζί με τη δημιουργό του οργανισμού Υπέροχες Γυναίκες, να αντιμετωπίζουν και να «σπάνε», με τον δικό της τρόπο η κάθε μία, κάποιες στερεοτυπικές εκφράσεις. Οι Υπέροχες Γυναίκες ιδρύθηκαν το 2019 ως η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα διάδρασης γυναικών στην Ελλάδα και σήμερα είναι μία αστική μη κερδοσκοπική επιχείρηση, στόχος της οποίας είναι η ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από τη συμμετοχή τους και τη δημιουργία δράσεων που έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.