Η JCC x UCB είναι η πρώτη συλλογή που σχεδιάστηκε από τον Jean-Charles de Castelbajac για τη United Colors of Benetton και συνδυάζει τις αξίες του πρωτοποριακού Γάλλου σχεδιαστή και καλλιτέχνη με εκείνες του διεθνούς brand.

Ο Jean-Charles de Castelbajac, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ιταλικής μάρκας από το 2018, δηλώνει ότι ζούμε σε μια εποχή που απαιτεί επαναπροσδιορισμό της ανθρώπινης πολιτικής και γι’ αυτό ακριβώς επέλεξε στη νέα συλλογή να μιλήσει για την αγάπη, την ενότητα και την οικογένεια σε κάθε της μορφή. Όπως δηλώνει ο ίδιος: «είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης Castelbajac συναντά τον σχεδιαστή Jean-Charles κατά τη δημιουργία μιας συλλογής για την Benetton».

Επιλέγοντας ως αφηγηματική μεταφορά την Αμερική των τελών της δεκαετίας του 1960, ονόμασε τη συλλογή «In Love We Trust», παραφράζοντας το «In God We Trust», ενώ ενσωμάτωσε την αμερικανική σημαία σε σχέδια της συλλογής. Η συλλογή, που αποτελείται από βασικά κομμάτια με ζωηρά χρώματα, διατίθεται από τις 4 Μαρτίου σε επιλεγμένα καταστήματα και στο διαδίκτυο.