Η Calzedonia κυκλοφορεί τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 με έμφαση στην ολοένα και μεγαλύτερη χρήση φυσικών υλικών. Το βιολογικό βαμβάκι που καλλιεργείται υπεύθυνα ακολουθώντας μεθόδους με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, χρησιμοποιείται για τη δημιουργία καλσόν σε 4 αποχρώσεις: μαύρο, μπλε, καφέ και γκρι μελανζέ.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη αφορά τα υποαλλεργικά καλσόν cotton-on-skin, τα οποία εξωτερικά είναι οπάκ με μικροΐνες, σε μαύρο, μπλε και καφέ. Prints, κεντήματα, απλικέ και γράμματα, απεικονίζονται σε πολύχρωμα καλσόν και κάλτσες, ενώ παρουσιάζονται και νέα μοτίβα όπως love, navy, op art, floral και street art, καθώς επίσης οι συνεργασίες με Smiley και Keith Haring. Η συλλογή των κολάν έχει επεκταθεί με νέα casual σχέδια, όπως και οι οικογένειες Active και Soft Touch.

Η ανοιξιάτικη κολεξιόν ολοκληρώνεται με τρία jeans με ίνες lyocell: push-up, cropped καμπάνα και καμπάνα, ενώ προτείνει και δύο capsule συλλογές με καλσόν και κάλτσες: μία ανανεωμένη με λινό και μία με βιολογικό βαμβάκι που απευθύνεται σε γυναίκες και κορίτσια.