Η τηλεοπτική σειρά Euphoria του ΗΒΟ κλέβει τα πρωτεία από πολλούς influencers, καθώς αποκτά όλο και περισσότερους ακολούθους ανά τον κόσμο, μέχρι του σημείου που επιβάλλει τάσεις στο ντύσιμο και την προσωπική περιποίηση.

Η τηλεοπτική επιτυχία διανύει τον δεύτερο κύκλο της και ως τώρα ξεπερνά την επιτυχία του πρώτου. Οι χαρακτήρες της σειράς φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη απήχηση στη Γενιά Ζ, η οποία διατηρεί πολύ ψηλά τη δημοτικότητα της σειράς στα αγαπημένα της κοινωνικά δίκτυα. Από την πρεμιέρα της δημιουργεί συνεχώς νέες τάσεις μόδας και ομορφιάς, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Pinterest που εντοπίζει αυξημένες κατά 41 φορές τις αναζητήσεις για Euphoria-style party makeup.

Στο TikTok, το hashtag της σειράς έχει σχεδόν 25 δισ. θεάσεις και το hashtag του μακιγιάζ της σειράς σχεδόν 1,5 δισ. θεάσεις μέχρι σήμερα. Η δε μακιγιέζ της σειράς Doniella Davy (Donni Davy) έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάιο τη δική της μάρκα ομορφιάς Half Magic. Η Davy κυκλοφόρησε ήδη πέρυσι σειρές με διακοσμητικά προσώπου σε συνεργασία με την εδραιωμένη στο χώρο Face Lace της μακιγιέζ και εικονογράφου Phyllis Cohen.

(Πηγή: Fashionnetwork.com, Beautypackaging.com)