Η Pandora συνεργάστηκε με τη Marvel για τη δημιουργία συλλογής με χαρακτήρες από τους Avengers, η οποία κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 17 Φεβρουαρίου. «Αυτοί οι ήρωες μάς ενθουσιάζουν, μάς ψυχαγωγούν και μάς ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσουμε τη φωνή και τη δύναμή μας, χωρίς να κρύβουμε τις αδυναμίες μας, ώστε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο», δήλωσε ο Chief Product Officer της εταιρείας Stephen Fairchild.

Η συλλογή αποτελείται από 11 χειροποίητα κομμάτια σε μέταλλο και σμάλτο, μεταξύ των οποίων ένα βραχιόλι, ένα δαχτυλίδι και σύμβολα (charms) που απεικονίζουν τους υπερήρωες ή κάποιο άμεσα αναγνωρίσιμο στοιχείο τους, όπως η ασπίδα του Κάπταιν Αμέρικα. Κάθε charm είναι χαραγμένο με τη χαρακτηριστική ατάκα του απεικονιζόμενου υπερήρωα, ενώ το λογότυπο Avengers εμφανίζεται στο κούμπωμα του βραχιολιού.

Επιπλέον, οι fans θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στη σωτηρία του κόσμου και να κερδίσουν ένα βραχιόλι Pandora, σε mini-game που σχεδιάστηκε ειδικά για το λανσάρισμα. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στα 2.600 καταστήματα Pandora παγκοσμίως και online, σε τιμές παρόμοιες με συναφή κομμάτια της μάρκας, με τα charms να τιμώνται από 39 ως 79 ευρώ. Η Marvel Entertainment ανήκει στη The Walt Disney Company, με την οποία συνεργάζεται η Pandora από το 2014.

(Πηγή: Wwd.com)