Ο ελβετικός οίκος πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας La Prairie, παρουσιάζει το νέο White Caviar Essence Extraordinaire. Το καινοτόμο προϊόν αποτελεί τη νέα προσθήκη στη συλλογή White Caviar και στοχεύει στη φωτεινότητα του δέρματος, η οποία είναι συνάρτηση χρώματος και αντανάκλασης.

Η σύνθεση του προϊόντος αντιμετωπίζει το στοιχείο της αντανάκλασης με αύξηση της ενυδάτωσης, με συστατικά που υποστηρίζουν το κολλαγόνο και με απαλή απολεπιστική δράση για λείο φινίρισμα. Το στοιχείο του χρώματος αντιμετωπίζεται με το πατενταρισμένο μόριο lumidose, αναστολέα του ενζύμου τυροσινάση που ευθύνεται για το σχηματισμό της μελανίνης και των κηλίδων γήρανσης.

Το προϊόν περιέχει επίσης swiss golden caviar extract που υποστηρίζει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και βοηθά στη γεμάτη και σφριγηλή όψη, ενώ είναι εμπλουτισμένο με το exclusive cellular complex της La Prairie, ενεργό συστατικό που χρησιμοποιεί βιοτεχνολογική έρευνα αιχμής για να δώσει νέα ζωή και ενέργεια στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ και βοηθά στην προστασία του δέρματος από τη ρύπανση και το οξειδωτικό στρες. Το νέο προϊόν θα διατίθεται στα μέσα Μαρτίου. Στην Ελλάδα διανέμεται από τη Γρ. Σαράντης.