Τη νέα σειρά Ginzing λανσάρει η Origins, με τα προϊόντα πρωϊνής περιποίησης Ginzing Oil-Free Energy Boosting Gel Moisturizer, Ginzing Ultra-Hydrating Energy Boosting Cream και Ginzing Refreshing  Eye Cream.

Η σειρά έχει διαμορφωθεί με προσεκτικά επιλεγμένα ισχυρά συστατικά, για να συμβάλει στην ενίσχυση της κυτταρικής ενέργειας και στην προώθηση της υγιούς λειτουργίας της επιδερμίδας. Η σύνθεσή της με panax ginseng και καφεΐνη από κόκκους καφέ που ενισχύουν τη φυσική ενέργεια των κυττάρων της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με βιταμίνη C και νιασιναμίδη, δίνει στην επιδερμίδα υγιή και λαμπερή όψη. Το Oil-Free Energy Boosting Gel Moisturizer με ελαφριά σύνθεση, βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας και ενισχύει τη φυσική λάμψη της.

Η Ultra-Hydrating Energy Boosting Cream έχει πλούσια ενυδατική σύνθεση και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες ακόμα και στις πιο ξηρές επιδερμίδες. Τέλος, η Refreshing  Eye Cream είναι ενισχυμένη με βιταμίνη C και νιασιναμίδη, ενώ χάρη στο panax ginseng και την καφεΐνη, συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης μαύρων κύκλων και πρηξιμάτων κάτω από τα μάτια. Τα προϊόντα Origins διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία, online φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών. Στην Ελλάδα διανέμονται από την Estée Lauder Ελλάς.