Η MAC λανσάρει τη Lightful C3, μία νέα σειρά εξατομικευμένης περιποίησης της επιδερμίδας, με C3 συνθέσεις, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες να βελτιώνουν μακροπρόθεσμα την υγεία της επιδερμίδας και να χαρίζουν άμεσα δροσερή λάμψη και ροδαλή όψη. Η σειρά Lightful C3 αποτελείται από μία πληθώρα προϊόντων skincare, που προάγουν τη μακροπρόθεσμη υγεία της επιδερμίδας, καθώς προστατεύεται και ενυδατώνεται, ενώ παράλληλα αποκτά λεία, σφριγηλή και φωτεινή όψη.

Η οικογένεια Lightful C3 περιέχει το ομώνυμο σύμπλεγμα, το οποίο αποτελείται από βιταμίνη C, coral grass και cherry blossom, τον signature συνδυασμό συστατικών που ανάγει τη σειρά σε ένα εντελώς νέο, υψηλό επίπεδο skincare. Τα προϊόντα της σειράς υπόσχονται επιδερμίδα που μπορεί να αξιοποιήσει την αντανάκλαση του φωτός μέσω ενός μείγματος ροζ μαργαριταριών, το οποίο προσφέρει άμεση, φυσική και ροδαλή όψη.

Η οικογένεια Lightful C3 προσφέρει μία γκάμα προϊόντων για ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης και συγκεκριμένα, το Lighful C3 Clarifying Gel-to-Foam Deep Cleanser, το Lightful C3 Radiant Hydration Skin Renewal Lotion, το Lightful C3 Radiant Hydration Skin Renewal Emulsion και το Hydrating Micellar Water Makeup Remover. Σύμφωνα με τη MAC, η Lightful C3 είναι το επόμενο κεφάλαιο στην υβριδική προσέγγιση της ομορφιάς.