Το brand Calvin Klein Fragrances παρουσιάζει το CK Everyone Eau de Parfum, συνεχίζοντας το διαχρονικό πνεύμα του εμβληματικού αρώματος CK One. Εμπνευσμένη από τη νεολαία του σήμερα που αγωνίζεται να εκφράσει τον αληθινό εαυτό της και δεν εγκλωβίζεται από όρια, η εικόνα του ανανεωμένου CK Everyone Eau de Parfum αγκαλιάζει την αυθεντικότητα και την απεριόριστη αυτοέκφραση. Η καμπάνια έχει φωτογραφηθεί από τον Glen Luchford και συμμετέχουν ο ηθοποιός και skater Evan Mock, η καλλιτέχνης Elliot Sumner, η visual artist MLMA και ο rapper Priddy, ένα diverse cast που υμνεί την πολλαπλότητα του ενός μέσα από ένα τολμηρό πολυμορφικό visual.

Το μπουκάλι του CK Everyone Eau de Parfum αποτίνει φόρο τιμής στη διαχρονική συλλογή underwear του Calvin Klein, ενώ, τόσο το γυάλινο μπουκάλι, όσο και η εξωτερική συσκευασία, είναι δημιουργημένα από ανακυκλωμένα υλικά. Επίσης, το διάφανο γυαλί περιέχει 10% και το χαρτόνι 30% ανακυκλωμένα υλικά. Και τα δύο υλικά μπορούν να ανακυκλωθούν. Το άρωμα «ανοίγει» με τη ζουμερή φρεσκάδα βιολογικού πορτοκαλιού από το Μεξικό, ενώ στην καρδιά του, το μαύρο τσάι υπεύθυνης πηγής από τη Σρι Λάνκα δίνει ισχυρή ένταση.

Τέλος, το βέτιβερ υπεύθυνης πηγής από την Αϊτή αποπνέει μια αισθησιακή, ξυλώδη αύρα στη βάση. Ο πυλώνας CK Everyone συνεχίζει τη δέσμευσή του για περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση με το CK Everyone Eau de Parfum. Η vegan σύνθεσή του περιέχει 77% συστατικά φυσικής προέλευσης καθώς και αιθυλική αλκοόλη φυσικής προέλευσης. Το CK Everyone Eau de Parfum φέρει πιστοποίηση κατά το πρότυπο Cradle to Cradle σε επίπεδο Gold, ενισχύοντας τη θέση του ως ένα clean άρωμα που συμβάλλει θετικά προς μια κοινωνική, ηθική και περιβαλλοντική αλλαγή. Το CK Everyone Eau de Parfum είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα καλλυντικών επιλεκτικής διανομής από τη Γρ. Σαράντης.