Ιστορική χρονιά για τη L’Oréal χαρακτήρισε το 2021 ο Διευθύνων Σύμβουλος Nicolas Hieronimus, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 9 Φεβρουαρίου, που πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Jean-Paul Agon, για το κλείσιμο των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων και τις οικονομικές δηλώσεις για το 2021. Σχολιάζοντας τα στοιχεία, ο Nicolas Hieronimus, δήλωσε: «Χάρη στην τεχνογνωσία, το πάθος και τη δέσμευση των 85.400 ανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο, ο Όμιλος πέτυχε ανάπτυξη ρεκόρ +16,1%, διπλάσια από εκείνη της παγκόσμιας αγοράς ομορφιάς». Οι πωλήσεις ανήλθαν σε 32,28 δισ. ευρώ.

Η Β. Αμερική αποτέλεσε κύριο παράγοντα ανάπτυξης μαζί με τη Β. Ασία, ενώ στην Ευρώπη η εταιρεία σημείωσε αύξηση μεριδίου και επιστροφή στα επίπεδα του 2019. Σταθερές ήταν οι επιδόσεις στις ζώνες SAPMENA-SSA και Λατινική Αμερική. Η L’Oréal Luxe έγινε ο μεγαλύτερος κλάδος του ομίλου, με αξιοσημείωτη επιτυχία στα αρώματα, ενώ ο κλάδος ευρείας ενίσχυσε τη θέση του, με αξιοσημείωτες επιδόσεις στο μακιγιάζ. Ο κλάδος των επαγγελματικών προϊόντων έγινε παν-καναλικός (omnichannel) και η Active Cosmetics πέτυχε τον διπλασιασμό της εντός 4 ετών. Το 2021, το ηλεκτρονικό εμπόριο αυξήθηκε κατά 25,7% και η εταιρεία συνεχίζει να ψηφιοποιεί σημεία πώλησης, ενώ επενδύει σε δεδομένα και τεχνητή νοημοσύνη δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες όπως με τη Verily.

Τέλος, η εταιρεία δήλωσε υπερήφανη για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές της επιδόσεις, εξασφαλίζοντας μεταξύ άλλων αναδιανομή-ρεκόρ στο πλαίσιο συστημάτων επιμερισμού των κερδών, περισσότερες από 18.300 ευκαιρίες απασχόλησης σε νέους στο πλαίσιο του προγράμματος L’Oréal For Youth, στήριξη της ισότητας των φύλων που αναγνωρίστηκε από τον δείκτη Bloomberg Gender-Equality και ουδετερότητα στις εκπομπές άνθρακα για όλες τις εγκαταστάσεις της L’Oréal USA.