Ο CEO του ιταλικού οίκου Trussardi Sebastian Suhl παρουσιάζει τις νέες εξελίξεις στην εταιρεία, από την ανακαίνιση του κτιρίου του οίκου στο Μιλάνο ως την ανασύνταξη των δραστηριοτήτων της αιωνόβιας εταιρείας.

Ο Sebastian Suhl συνενώνει όλες τις ετικέτες και όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας, με νέες ομάδες design, digital, μάρκετινγκ και διοίκησης, και με το κτίριο ως επίκεντρο. Θα εστιάσει σε μία και μοναδική ετικέτα, που είναι μεν εντυπωμένη στο ευρύ κοινό για τα δερμάτινα είδη της, αλλά ταυτόχρονα έχει δυνατότητες ανάπτυξης σε νέο κοινό. Ο οίκος θα δείξει τα πρώτα καινούρια σχέδια μόδας από τους Δημιουργικούς Διευθυντές Serhat Isik και Benjamin A. Huseby στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Οι σχεδιαστές, που διορίστηκαν στον οίκο τον περασμένο Μάϊο, είναι γνωστοί για τη δέσμευσή τους στη συμπερίληψη και τη βιωσιμότητα, πράγμα που αναμένεται να ξαναδώσει στη μάρκα την προοδευτική ματιά που χαρακτήριζε τον ίδιο τον Nicola Trussardi. Παράλληλα, το χαρακτηριστικό λογότυπο με το λεβριέ που πρωτοεμφανίστηκε το 1973, μεταμορφώνεται σε κυκλική μορφή ουροβόρου, ενώ και το λογότυπο ανανεώνεται με πιο δυναμικό ύφος. Την άνοιξη, ο οίκος θα δημοσιεύσει και έκθεση βιωσιμότητας, καθώς επανασχεδιάζει τα προϊόντα και τις συσκευασίες τους με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

(Πηγή: WWD.com)