Σε digital event που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η Kérastase παρουσίασε την Chroma Absolu, τη νέα της ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη σειρά περιποίησης για βαμμένα μαλλιά που επανορθώνει την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Η Kérastase υιοθετεί προσέγγιση υψηλής αποτελεσματικότητας, εμπνευσμένη από την περιποίηση της επιδερμίδας, για να ενισχύσει και να προστατεύσει την υγεία της τρίχας.

Η Chroma Absolu επεκτείνει την πρωτοποριακή περιποίηση των βαμμένων μαλλιών καλύπτοντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα αποχρώσεων, υφών και συχνοτήτων, δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες να κάνουν βαφή σε ό,τι χρώμα θέλουν – χωρίς να θυσιάζουν την υγιή όψη των μαλλιών τους. Με τη δύναμη των οξέων, η Chroma Absolu προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα εξατομίκευσης της περιποίησης, για κάθε τύπο βαμμένων μαλλιών. Η σειρά περιλαμβάνει πλήρη πρόταση για λούσιμο και περιποίηση, για λεπτά-μέτρια και μέτρια-χονδρά μαλλιά, αλλά και προετοιμασία για το κομμωτήριο.

Kεντρικό πρόσωπο της σειράς Chroma Absolu στην Ελλάδα είναι η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία ανέφερε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον κι εγώ στην οικογένεια της Kérastase. Πάντα αγαπούσα αυτό το brand γιατί έχει μια ολόκληρη φιλοσοφία περιποίησης, βασισμένη στην επιστήμη και στις ξεχωριστές ανάγκες των μαλλιών. Για εμένα η Kérastase σημαίνει αυτοπεποίθηση και φροντίδα! Την έχω συνδέσει με στιγμές στις οποίες θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να περιποιηθώ τον εαυτό μου, είτε στο κομμωτήριο, είτε στο σπίτι. Αυτό όμως που είναι πιο σημαντικό είναι ότι η φροντίδα αυτή ξεπερνάει το κομμάτι των μαλλιών, φτάνει μέχρι την ψυχολογία της γυναίκας και τελικά μέχρι τον πλανήτη μας».