Η Bobbi Brown παρουσιάζει τα νέα Skin Corrector και Concealer Sticks, για αόρατο layering και αποτελεσματική κάλυψη. Τα sticks είναι εύκολα στη χρήση για άμεση εφαρμογή.
Εξισορροπούν τις δυσχρωμίες και φωτίζουν την επιδερμίδα, προσδίδοντας 12ωρη κάλυψη, που δεν «σπάει» και εφαρμόζεται μόνο με ένα πέρασμα. Οι αποχρώσεις είναι πιστές σε εκείνες της επιδερμίδας, και δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με makeup artists. Χρησιμοποιούνται είτε μόνα τους, είτε για προετοιμασία πριν το foundation.

Η τεχνολογία αργής ανάδευσης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή τους, βοηθά στη δημιουργία απαλής και ελαφριάς σύνθεσης, ενώ το εκχύλισμα από κόκκους καφέ και το φυτό Salicornia αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το Skin Corrector Stick, το οποιο διατίθεται σε 12 αποχρώσεις, εξουδετερώνει στη στιγμή τους μαύρους κύκλους και τις δυσχρωμίες. Το all-over Skin Concealer Stick, σε 15 αποχρώσεις, εξισορροπεί το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, φωτίζει τους μαύρους κύκλους και μειώνει τις ατέλειες. Τα προϊόντα διατίθενται στα σημεία πώλησης της Bobbi Brown και στο eshop της μάρκας.