Ο CEO του γερμανικού οίκου Hugo Boss Daniel Grieder καθοδηγεί τη γενική ανανέωση της εταιρείας, με ξεκάθαρη στόχευση σε νέα δημογραφικά. Η μάρκα Boss απευθύνεται πλέον στους millennials 25-40 ετών και η Hugo στη Γενιά Ζ, κάτω των 25 ετών. Μετά από 2 δεκαετίες στον Tommy Hilfiger, ο Daniel Grieder ανέλαβε καθήκοντα CEO στον Boss τον Ιούνιο 2021.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του θέλει να τονίσει περισσότερο τις διαφορές μεταξύ των ετικετών Hugo και Boss. Στη νέα εκστρατεία της Boss #BeYourOwnBoss που στοχεύει στους millennials, συμμετέχουν influencers από το χώρο της μόδας, της μουσικής και του αθλητισμού. Η μάρκα αποκάλυψε το νέο της λογότυπο στους Αγώνες Χάνενκαμ το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αυστρία, όπου και παρουσίασε ένα ασημί μπουφάν του σκι, με ενσωματωμένη τεχνολογία Recco για εντοπισμό του αθλητή από συνεργεία διάσωσης.

Η Hugo, σε πιο προσιτές τιμές, περιλαμβάνει ρούχα denim και streetwear και στοχεύει στη Γενιά Ζ. Η δαπάνη μάρκετινγκ θα εστιάσει στο TikTok, ενώ το νέο slogan You go your own way, αντικατοπτρίζει την έμφαση της Γενιάς Ζ στην ατομικότητα και τη ρευστότητα. Τα νέα λογότυπα είναι σχεδιασμένα ώστε να προσελκύσουν νέους καταναλωτές, αλλά και οι σχεδιαστικές ομάδες των Boss και Hugo εισάγουν πλέον και το στοιχείο της απόδοσης στα ρούχα, με υφάσματα stretch, ανθεκτικά στο νερό και στο τσαλάκωμα.

(Πηγές: Voguebusiness.com, FashionNetwork.com)