Ο νέος χώρος ομορφιάς και ευεξίας  Lounge77 Hair Salon άνοιξε στο Χαλάνδρι και λειτουργεί με τις αρχές ολιστικής προσέγγισης της Aveda. Το κομμωτήριο συνδυάζει τις φυσικές επιταγές και τη vegan φιλοσοφία της αμερικανικής μάρκας, με την τεχνογνωσία και αισθητική των έμπειρων hair stylists.

Η Χαρά Τσιαμούλη, Certified Color Trainer της Aveda στην Ελλάδα, δημιούργησε το Lounge77 με σκοπό να μετατρέψει την περιποίηση μαλλιών σε εμπειρία χαλάρωσης, άνεσης και διασκέδασης. Η πολυετής εμπειρία στο χρώμα πλαισιώνεται από υπηρεσίες κουρέματος, styling και θεραπειών, καθώς επίσης από την αντρική περιποίηση από τον expert barber Γιώργο Τσιαμούλη.

Η Aveda καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης Αγιουρβέδα, για να αναπτύξει προϊόντα για τα μαλλιά και το δέρμα. Η μάρκα είναι cruelty-free από την ίδρυσή της το 1978 και όλα τα προϊόντα είναι 100% vegan. Την Aveda εμπιστεύονται περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες ομορφιάς παγκοσμίως, ενώ τα προϊόντα βρίσκονται σε περισσότερα από 9.000 κομμωτήρια.