Ο οίκος Ralph Lauren θα παρουσιάσει το νέο σχέδιο πόλο RLX Clarus στο Αυστραλιανό Όπεν που ξεκινά σήμερα στη Μελβούρνη. Στην αγορά θα διατεθεί το Φεβρουάριο, σε 4 χρώματα, για άνδρες αρχικά, ενώ περισσότερα σχέδια και χρώματα για άνδρες και γυναίκες θα διατεθούν αργότερα.

Στο Όπεν θα φορεθεί για πρώτη φορά από το βετεράνο Αυστραλό τενίστα Sam Groth και τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή Josh Cavallo, σε φιλικό αγώνα τένις για να φανεί η απόδοση του ρούχου στις καλοκαιρινές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα αυτή τη στιγμή. Το καινοτόμο ύφασμα είναι 100% βαμβακερό, αλλά συμπεριφέρεται σαν συνθετικό σε θέματα απώθησης υγρασίας.

Ο David Lauren, Chief Branding & Innovation Officer του αμερικανικού οίκου, υποστηρίζει ότι «με την κυκλοφορία του RLX Clarus Polo Shirt χρησιμοποιούμε το πιο εμβληματικό μας προϊόν σαν καμβά για να λανσάρουμε τεχνολογία που μπορεί να αλλάξει τη βιομηχανία των υφασμάτων».
Το καινοτόμο ύφασμα σχεδιάστηκε από τη νεοφυή εταιρεία Natural Fiber Welding (NFW) που ειδικεύεται στην τεχνολογία βιώσιμων υφασμάτων από φυσικά νήματα.

(Πηγή: FashionNetwork)