Η Smashbox λανσάρει το digital project #IamOriginalGreekTeam. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζεται με 11 δημιουργούς με διαφορετική προσέγγιση, εναλλακτικό ύφος και καινοτόμες ιδέες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν challenges από τη μάρκα και δημιουργούν περιεχόμενο, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Η ομάδα #ΙamOriginalGreekTeam αποτελείται από 11 micro influencers, από διαφορετικά επαγγέλματα, με κοινό στοιχείο την αγάπη για την τέχνη. Στόχος τους είναι να βάλουν τη Smashbox στην καθημερινότητά τους, ο καθένας με το δικό του τρόπο, δίνοντας ζωή στο μότο της μάρκας «Hard working make up for hard working people». Στο πλαίσιο του project, η Smashbox έστειλε σε κάθε μέλος της ομάδας ένα mystery box, εξατομικευμένο στο προφίλ του καθενός, με όλα τα hero προϊόντα της μάρκας, ώστε να γνωρίσει το brand και να ανταποκριθεί στα έξι συνολικά challenges που θα του δοθούν και θα διαρκέσουν περίπου 4 μήνες.

Σκοπός της #ΙamOriginalGreekTeam είναι να δημιουργεί περιεχόμενο στα Social Media με βάση το εκάστοτε θεματικό challenge και να συστήσει έτσι τη Smashbox στο κοινό. Η Smashbox συνεργάστηκε, παράλληλα, και με τον όμιλο των Αττικών Εκδόσεων, ο οποίος θα φιλοξενεί τα Smashbox challenges σε όλο το δίκτυό του. Στο Smashbox.gr έχει ήδη δημιουργηθεί μία ενότητα για το project, όπου παρουσιάζονται όλα τα μέλη της #ΙamOriginalGreekTeam, με τα bios videos και τα challenges που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής. Στο τέλος του project, 30 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την #IamOriginalGreekTeam σε ένα counter της Smashbox, όπου θα παραλάβουν το δικό τους mystery box με προϊόντα της μάρκας. Σημειώνεται ότι η Smashbox ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Estee Lauder Hellas.