Ο Kylian Mbappé, ο αστέρας της γαλλικής ομάδας Paris Saint-Germain, γίνεται τώρα το πρόσωπο για τις δημιουργίες του Kim Jones, Καλλιτεχνικού Διευθυντή των Ανδρικών Συλλογών Dior, καθώς και του αρώματος Sauvage.

O 22χρονος Kylian Mbappé αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής ποδοσφαίρου με την εθνική ομάδα της Γαλλίας το 2018 και την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος νεαρός παίκτης από τη Fifa. Επίσης, κέρδισε το βραβείο Kopa για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς παγκοσμίως κάτω από 21 ετών. Προσφάτως, στις 13 Νοεμβρίου 2021, σκόραρε 4 γκολ, το οποίο είχε να συμβεί από το 1958, κατά τη διάρκεια αγώνα, που πρόκρινε τη Γαλλία στους αγώνες παγκόσμιου κυπέλου 2022.

Συμμετέχοντας σε πολυάριθμες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, ο Kylian Mbappé χορηγεί το σύλλογο «Premiers De Cordée», που παρέχει αθλητικές πρωτοβουλίες για νοσηλευόμενα παιδιά. Στις 20 Ιανουαρίου του 2020, ίδρυσε το δικό του σύλλογο «Inspired By Km» με κύρια αποστολή να εμπνεύσει τα παιδιά να επιτύχουν τους στόχους τους. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Dior «σήμερα, ο Dior με χαρά καλωσορίζει τον Kylian Mbappé, με τον οποίο μοιράζεται κοινές αξίες απαιτητικών προτύπων και γενναιοδωρίας».