Η Tommy Hilfiger, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη Sarkk, πραγματοποίησε το δεύτερο Tommy livestream shopping event της Ελλάδας στις 13 Δεκεμβρίου στο tommy.com. Το Live Shopping Event είχε ως κεντρική καλεσμένη την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, μοντέλο και παρουσιάστρια του φετινού GNTM.

Υπό τη μορφή μίας ολιγόλεπτης fun και διαδραστικής digital εκπομπής, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, ντυμένη με Tommy Hilfiger, παρουσίασε τα αγαπημένα της κομμάτια από τη νέα χειμερινή συλλογή «The Explorer Club» και μοιράστηκε styling tips και ιδέες για όμορφους συνδυασμούς από το πρωί ως το βράδυ. Κατά τη διάρκεια του live, υποδέχτηκε ως guest stars τα μοντέλα και Instagram influencers Χαρά Παππά και Ανδρέα Αθανασόπουλο καθώς και τη celebrity stylist Γεωργία Παντελέ και όλοι μαζί παρότρυναν το κοινό να προχωρήσει σε live αγορές με ένα κλικ, πατώντας πάνω σε ειδικούς συνδέσμους κατά τη διάρκεια του live.

Εκτός από τη συζήτηση γύρω από τη νέα συλλογή του brand, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη δέσμευση της μάρκας για ένα πιο αειφόρο μέλλον στον κλάδο της μόδας. Παράλληλα, το cast ανέλυσε την προσαρμοστικότητα που χαρακτηρίζει τη νέα συλλογή, έτσι ώστε τα ρούχα να μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ σε μία σειρά από περιστάσει.
Το Live Shopping Event θα παραμείνει ενεργό στο tommy.com.