Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2022 που διοργανώθηκε από την Boussias. Για 2η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι της αισθητικής και της ομορφιάς, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και
προϊόντων. Περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς.

Η Τελετή Απονομής ξεκίνησε με την παράδοση των Τιμητικών Βραβείων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας (ΟΣΕΔΑΕ) για την προσφορά της στο Επάγγελμα της Αισθητικού-Κοσμητολόγου, στον Θανάση Γιαγκόπουλο, Επιχειρηματία, για την προσφορά του στο χώρο της Αισθητικής και Κοσμετολογίας και στην Γεωργία Γαμβρούλη, Αισθητικό, για την κοινωνική προσφορά στην εποχή της πανδημίας. Συνολικά, διακρίθηκαν 39 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων.

Μεταξύ των μεγάλων νικητών ήταν οι εταιρείες, οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητα που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο και ήταν οι: «La beaute» by Mikaela Lypaki, Yellow Rose, Medicontec – Αντώνης Γκούμας και Δερμογνωσία by Konstantina Sklimposiou. Η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η Swan Beauty & Spa αναδείχθηκε Aesthetic Center of the Year, η Juliette Armand αναδείχθηκε Aesthetic Brand
of The Year και η Environ Skincare – Chrysallis Proderma αναδείχθηκε Aesthetic
Company of The Year.

Χορηγός στην τελετή απονομής των Aesthetic Awards 2022 ήταν η Juliette Armand.
Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των: Πανελλήνιου Συνδέσμου Αντιπροσώπων Μηχανημάτων Καλλυντικών Αισθητικής (ΠΣΑΜΚΑ), Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδος (ΟΣΕΔΑΕ) και Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων (ΠΣΒΑΚ).
Χορηγοί επικοινωνίας των Aesthetic Awards 2022 ήταν το www.faysbook.gr, το Fashion Daily και το περιοδικό Love yourself. Αναλυτικό αφιέρωμα στα βραβεία θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο τεύχος του Fashion Daily.