Η Παπουτσάνης παρουσίασε τις νέες, καινοτόμες προτάσεις της με γνώμονα τη βιωσιμότητα, τη φυσικότητα και την ελληνικότητα στη φετινή Xenia 2021, την έκθεση-θεσμό για την ξενοδοχειακή αγορά. Διατηρώντας ένα μερίδιο περίπου στο 20-25% της αγοράς προσωπικής περιποίησης για τον ξενοδοχειακό κλάδο, η Παπουτσάνης παρουσίασε την ολοκληρωμένη νέα premium σειρά «Olivia Thinks» με συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, έως 97% συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοποριακούς waterless κωδικούς.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν επίσης δύο νέες eco-friendly σειρές προϊόντων, η πιστοποιημένη Ecocert σειρά «Good to Declare» και η σειρά «Le Jardin Med» με οργανικά εκχυλίσματα ελληνικών φυτών και βοτάνων, καθώς και νέες φιλικές προς το περιβάλλον επαναγεμιζόμενες συσκευασίες προϊόντων προσωπικής περιποίησης, σε συσκευασίες από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τις ξενοδοχειακές προτάσεις της Παπουτσάνης συμπλήρωσε η ολοκληρωμένη σειρά αντισηπτικών και απολυμαντικών επιφανειών Natura. Μεταξύ άλλων, στη σειρά Olivia Thinks, η Παπουτσάνης παρουσίασε τα νέα προϊόντα Olivia Thinks Αντιηλιακό, Κρέμα για μετά τον ήλιο και Κρέμα Χεριών, καθώς επίσης τις waterless προτάσεις προϊόντων solid shampoo και solid shower gel, τα οποία έχουν σημαντικά μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά την παραγωγή και χρήση τους.